Reviews

Eerdere klanten van Omni-U delen hun ervaringen.

Emile Kok

directeur TSTC

Michiel is een motivator, inspirator, een boeiende trainer maar bovenal een teamspeler en geweldige kerel.
Als voormalig beveiligingsstudent daagden we elkaar uit om het EC-Council C | CISO-programma nog beter te maken en het werkte uitstekend – Michiel werd een van onze trainers en verdiende zijn plaats in de beveiligingsopleidingsgemeenschap met een hardwerkende, transparante en ruimdenkende aanpak – altijd met de bedoeling om een ​​stap verder te gaan en altijd in voor een diepgaande discussie – met andere woorden een geweldige aanvulling op ons kwaliteitsteam van master trainers.

Barry Bastiaansen

CISO Logistiek bedrijf

Met veel passie voor het informatieveiligheidsdomein legt Omni-U de vinger op de zere plek. Zeer accuraat wordt er gekeken naar dreigingen, risico’s en de daarbij behorende maatregelen. In de juiste volgorde wordt er middels het Plan Do Check Act principe een plan gemaakt om de organisatie veiliger te maken en te houden. Als CISO heb je veel aan de inzichten en begeleiding van een zeer ervaren professional, een echte aanvulling op de CISO suite! Ben je op zoek naar een persoonlijke en gedreven benadering, waarbij het verder kijken dan alleen de techniek om kwetsbaarheden in de organisatie tegen te gaan belangrijk is, dan is Omni-U zeker de partij voor jou.

J. Leenders

CISO Ardo Group

Tijdens het werken aan een Informatiebeveiligingsprogramma voor de Ardo Groep waren Michiels kennis en ervaring van grote waarde. Ik kan Omni-U en hun no-nonsense aanpak van harte aanbevelen aan iedereen die werkzaam is binnen Informatiebeveiliging en op zoek is naar consultancy.

Peter Esselaar

Informatiemanager RIBW

Als GGZ gezondheidsorganisatie waren we sinds de AVG implementatie al bewust bezig met de NEN en ISO normen op het gebied van informatiebeveiliging. Toch ontstond er een behoorlijke uitdaging toen een grote opdrachtgever een ISO 27001 certificering als voorwaarde voor verdere samenwerking stelde. De tijd die ons gegund werd was kort. Het doorgronden van de hele ISO 27001 norm en wat nodig is om tot certificering te komen is zonder ervaring een hele klus. We hebben daarom Omni-U gevraagd om ons te begeleiden in het traject. Omni-U heeft ons inzicht gegeven in de te zetten stappen. We hebben een risico inventarisatie gemaakt en op basis daarvan acties ondernomen, beleid verder aangescherpt, een management systeem geïmplementeerd en maatregelen uitgewerkt. Omni-U heeft ons aan het roer laten staan maar ons wel op kundige wijze met kennis en materiaal ondersteund. Gelukkig hadden we veel al wel goed op orde en hebben we het ISO 27001 certificaat behaald.

Heb jij een vraag?

Ben je benieuwd hoe Omni-U jouw organisatie kan ondersteunen met een keurmerk behalen, een training of advies op maat over privacy-, IT- en informatiebeveiliging?

Bel direct +31 (0) 55 30 10 502 zodat we je kunnen helpen met al je vragen. Een mail sturen mag natuurlijk ook.

Menu sluiten