• Nederlands
  • Engels

Trainingen in privacy en informatiebeveiliging

Inhouse- en certificeringstrainingen voor professionals in o.a. CISM, CIPM, CCISO en CRISC.

De juiste trainer zorgt voor extra inzichten

Erkenningen zijn belangrijk in de wereld van privacy- en informatiebeveiliging. Daarom is het volgen van trainingen en het behalen van managementcertificeringen belangrijk voor professionals in het vakgebied. Maar dan wil je het liefst een trainer hebben die écht goed is. Eentje met praktijkervaring die de theorie tot leven kan roepen.

De trainers van Omni-U hebben meer dan 20 jaar ervaring in privacy-, IT- en informatiebeveiliging. Door te werken voor zowel corporates, mkb en zzp’ers in binnen- en buitenland zijn de meest uiteenlopende beveiligingsuitdagingen opgelost. Het geven van trainingen gebeurt zowel inhouse bij organisaties als via erkende trainingsinstituten.

Certificeringstrainingen via een trainingsinstituut

Als gekwalificeerde trainers voor trainingsinstituten maken wij graag de vertaalslag naar de praktijk voor cursisten. De trainingen die het vaakst worden gevolgd door professionals staan in het paarse kader.

Trainingen op maat

Heeft jouw bedrijf een specifiek vraagstuk, bijvoorbeeld over privacy bewustwording of informatiebeveiliging-governance? Een inhousetraining wordt op maat gemaakt, zodat het exact is afgestemd op jullie situatie, bedrijfsprocessen en huidige kennisniveau. Dankzij de gestructureerde lesmethode worden werkzaamheden na de training beter uitgevoerd.

Inhouse certificeringstrainingen

Zijn er medewerkers die binnenkort een certificeringsexamen doen? We kunnen ze bij jullie op kantoor ondersteunen bij hun voorbereiding. Na de training zijn medewerkers helemaal klaar voor hun certificeringsexamen.

Veelvoorkomende trainingen

  • CISM: Certified Information Security Manager
  • CIPM: Certified Information Privacy Manager
  • CCISO: Certified Chief Information Security Officer
  • CRISC: Certified in Risk and Information Systems Control.

Emile Kok

directeur TSTC

Michiel is een motivator, inspirator, een boeiende trainer maar bovenal een teamspeler en geweldige kerel. Als voormalig beveiligingsstudent daagden we elkaar uit om het EC-Council C | CISO-programma nog beter te maken en het werkte uitstekend.

Wil jij medewerkers inhouse laten trainen?

Neem contact op door je vraag te mailen naar omni@omni-u.com. Het streven is om deze binnen één werkdag te beantwoorden. Heb je meer haast? Dan mag bellen natuurlijk ook: +31 (0) 55 30 10 502.

  • Nederlands
  • Engels
Menu sluiten